גזר

גזר

גזר יח”מ, גדל על אדמות הנגב המערבי. זנים שונים מותאמים לעונות השנה השונות ולפעמים לסוגי קרקע שונים.
הזריעה מתחילה ביולי ומסתיימת בנובמבר. משך זמן הגידול 100- 180 ימים. האסיף מתבצע בין 3.5 ל 6 חודשים מאוחר יותר.
גזר הגדל ביח”מ, גדל בתנאי הגידול אופטימליים. מצד אחד ממוזגים ומצד שני עם לחות . את הגזר מגדלים על גבי ערוגות בשדה, במרווחים שונים וכך מאפשרים גדילה, במענה לצרכנים וזמנים שונים. תנאים ייחודים אלו, מאפשרים לספק ולשווק לצרכן גזר איכותי
זני הגזר השונים:ניירובי, מלודיו, נטונה, דורדון
לאחר האסיף, וכדי לאפשר שיווק בתקופות הקיץ, מאחסנים את הגזר בקירור בטמפרטורה ייעודית, תוך שמירה על איכות וטעם.
מספר עובדות על גזר:
1) אכילת גזר מידי יום, תפחית את הסיכון למחלות לב.
2) הגזר מגן על הגוף מפני מחלת הסרטן.
3) בריא ומחזק מאוד את מערכת הראייה.
4) תמצית הגזר שומרת ומשפרת את בריאות המוח והתפקוד הקוגניטיבי.
5) מחזק ומגן על הכבד מפני כימיקלים רעילים.
6) בעל סגולות נוגדות דלקות.
7) אכילת גזר מצוינת למניעת הזדקנות התאים העור שלכם.
8) גזר לאחר ארוחה יעזור בהגנה על בריאות הפה ומניעת חורים בשיניים.

Accessibility tools

Powered by - Wemake

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this