search
 
 
מתכונים>תפו"א דוד משה לאפיה>

פירה בסיסי



המצרכים

1
50
150

ק"ג תפוחי אדמה דוד משה לאפיה ולמילוי
גרם חמאה
סמ"ק חלב או שמנת לבישול 
מלח לפי הטעם






 אופן ההכנה

לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות גדולות. לבשל בסיר עם מים ומעט מלח כ-20 דקות או עד שניתן לדקור את תפוחי האדמה בקלות.
לחמם את החלב עם החמאה עד כמעט רתיחה.
לסנן את תפוחי האדמה ולהחזיר לסיר. למעוך את תפוחי האדמה עם מזלג, מועך אך רצוי ביותר להשתמש במערבל חשמלי. מוסיפים את תערובת החלב והחמאה תוך כדי בחישה/מעיכה. להוסיף מלח לפי הטעם.
  
 
בתיאבון !

 

 

 

 

 

 

 


 
בניית אתריםבניית אתרים
שבועות טעים ושמח !!!      

                                                        ישובי חבל מעון - חקלאות מתקדמת במיטבה