search
 
 
מתכונים>תפו"א דוד משה לאפיה>

מרק עשבי תבלין ותפו"א - שף מיקי קנט


**  למרקים טחונים תמיד עדיף להשתמש בתפוחי אדמה למילוי ואפיה  **
המצרכים

2

4
2
2
2
1
3

תפוחי אדמה דוד משה לאפיה - חתוכים לקוביות 
כפות  שמן זית
בצלים קצוצים  
גזרים פרוסים
מקלות סלרי חתוכים 
חבילת מנגולד
שיני שום
מלח ופלפל לפי הטעם  
ציר ירקות



 אופן ההכנה

 

חולטים את המנגולד במים רותחים ל-30 שניות ומקררים במי קרח.
מטגנים את שאר הירקות בשמן זית עד ריכוך.
מוסיפים את המנגולד וציר הירקות ומבשלים עד שרך.
טוחנים טוב ומסננים.
מתבלים ומגישים חם.
  
 
בתיאבון !

 

 

 

 

 

 

 
בניית אתריםבניית אתרים
שבועות טעים ושמח !!!      

                                                        ישובי חבל מעון - חקלאות מתקדמת במיטבה