search
 
 
טיפים>טיפים בצל>

חותכים ובוכים


  למה בוכים?

 כאשר חותכים בצל תאי הירק נפצעים וכתוצאה מכך משתחרר גז החודר לעיניים ולכלי הנשימה שלנו וגורם לנו לדמוע.

  אז איך לקלף ללא דמעות?                                                          ועוד רעיון...
  *    לשים 2 גפרורים בין השפתיים.  
 *    להכניס את הבצל למקפיא ל- 15-20 דקות ולקלף כשהבצל קר.
 *    להשפריץ חומץ על קרש החיתוך.
 *    לשים משקפת צלילה
 *    לשים מאוורר קטן שימשוך את האדים שמפריש הבצל
 *    לא להזיז או לסובב את הבצל בזמן החיתוך אלא לסובב
       את קרש החיתוך
 *    וכנראה הכי חשוב להשתמש בסכין ממש חד

יש לכם טיפ טוב? שילחו אלינו ונפרסם אותו באתר !
<><>

 

 
בניית אתריםבניית אתרים
שבועות טעים ושמח !!!      

                                                        ישובי חבל מעון - חקלאות מתקדמת במיטבה