search
 
 
מתכונים>צנונית דוד משה>

טרטר צנונית ותותים זוגי



 

המצרכים


2
1/2
1/2
1/2
1/2
1/2
1

 

כפות בצל אדום קצוץ 
כוס תות שדה קצוץ
כוס צנוניות דוד משה ג'וליאנים(רצועות דקות)  
כוס מללפון ירוק קצוץ
כף חומץ בלסמי  
כף שמן זית
מלח ופלפל שור גרוס טרי לפי הטעם  

עלי נענע לקישוט

 

 אופן ההכנה

 

קוצצים את הבצל, התותים והמלפפון. פורסים את הצנוניות לרצועות.
שמים את הכל בקערה ומוסיפים חומץ בלסמי, שמן זית וממליחים ומפלפלים לפי הטעם. מערבבים.
לצילחות (סליחה על הפלצנות) מומלץ  להשתמש בטבעתת אבל ניתן לעשות ערימה מסודרת במרכז הצלחת. אין צורך בכל "המיץ" שנשאר בתחתית הקערה. 
מקשתים בעלי נענע.

הולך נפלא עם בקבוק רוזה קר!!!

 

 

 בתיאבון !
בתיאבון !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 
בניית אתריםבניית אתרים
שבועות טעים ושמח !!!      

                                                        ישובי חבל מעון - חקלאות מתקדמת במיטבה