search
 
 
מתכונים>צנונית דוד משה>

סלט צנוניות ותפוחי אדמה אפויים


 

המצרכים
1

1




1/2
1/4
2
1
2

ק"ג תפוחי אדמה דוד משה לאפיה ומילוי -חתוכים לקוביות קטנות 
שקית צנוניות דוד משה
שמן זית
מלח ופלפל 

לרוטב:
בצל אדום  דוד משה קצוץ  
כוס שמן זית
כפות חומץ תפוחים  
כפית חרדל דיז'ון
כפיות דבש
מלח ופלפל לפי הטעם  
לאוהבי השום - כפית שום כתוש

 

 אופן ההכנה

 

 בקערה מערבבים את תפוחי האדמה והצנוניות עם שמן הזית, המלח והפלפל. משטחים על תבנית אפיה ואופים בחום בינוני 45-60 דקות עד שאפוי עם צבע שחום.
מצננים מעט ומעבירים לקערה. מוסיפים בצל ופטרוזיליה.
מכינים את הרוטב:
להכניס את כל חומרי הרוטב לצנצנת (לשים מכסה) ולנער היטב. בוזקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים חם/פושר
.

 

 

בתיאבון !

 

 

 

 

 

 


 
בניית אתריםבניית אתרים
שבועות טעים ושמח !!!      

                                                        ישובי חבל מעון - חקלאות מתקדמת במיטבה